Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till att som krysta fram korta texter, hör aforismen och dennas kusiner till de korta som skönlästa texter.


Av födsel och ohejdad vana




Alla och envar förtjänar att dö,
skulle de annars alls skänkas livet?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-10 21:08



Bookmark and Share


  Margit Grell
Kärnfull, filosofisk kullerbytta!
2015-02-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP