Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Skriv om Vad fan du vill.." skrev NÅGON AV MINA KRITIKER

men fan skriver ENBART sånt som

bidrar till ATT förruttnelsens

sprids:


den andliga FÖRRUTTNELSEN!


Och det är just därför Guds tjänare

sprider salt, för att hindra

FÖRRUTTNELSEN!


Om inte Satan - Ormen - förförde

människor, fanns ingen

anledning till salt:


till Jesu kors.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-15 11:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därmed är mitt sista ord sagt i debatten. Jag vill inte klafsa omkring i detta träsk.
Det finns viktigare saker att göra än att käbbla med människor vars intelligensnivå är jämförbar med amöbors.
2014-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är kommunistsvin som har anledning att skämmas.
2014-11-16

  Oscar E Quinn
Ha ha ha! Vilka losers ni är :) Du och Rasisten Larz.. Fy Skäms på er ;)
2014-11-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är märkligt att det alltid är vi kristna som anklagas för att inte respektera andras övertygelser.
Detta beror på att det budskap vi förkunnar utmanar SYNDEN och FÖRFALLET.
2014-11-15

    Lars Gullberg
Det är ingenting som ruttnar
bara väcker opposition

gillar inte mobbing

Men du måste också förstå att ditt tema väcker kritik
och motstånd här

Det är ingenting konstigt

vi är alla enbart människor
människor med egna tankar om livet
och världen

Du har din övertygelse
men du måste också acceptera andras

Lev och låt leva

Alla har vi våra fel och brister
ingen är fullkomlig


2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld