Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrummet i livet

Var dag.
I den
närvarande
världen.

Delar
sätts ihop
till en helhet.
Blir förenat.

Det
som ens
kärlek är,
för någonting.
När
man väljer
sitt.

Livet
en lång dikt.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-15 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP