Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CITAT AV LEWI PETHRUS, GUDSMANNEN

Tiden är sanningens

bästa vän.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-16 01:42



Bookmark and Share


    Lars Gullberg



Lögnen hans budbärare och mafios

För se så askan sprids av oss så de blev till slut va ?

hela alltet kommer slockna och ingen jävel bryr sej sen föresten vilka då

Ufosarna eller kanske änglarna

Ja Jesus i farkosten där uppe ja

Usch va hånfull jag är
nu måste jag bikta mej igen
de gör jag dagarna i ända
men jag märker ingen bättring

Ärkeängel jag är
nedsparkad från himlen
som en hund

puss
Lasse Lusifer
2014-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Historien frikänner oss. Jesus har redan gjort det.
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld