Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ang. t.ex. aborter


ATT VÄRNA SITT LIV

har Gud lagt ned i nästan alla

Sina skapade varelser:


JESUS anklagade aldrig

yrkessoldater för att

de skyddade

landet.


När något hotar livet

är det den hotades

rätt att avgöra

nästa steg:


om den vill RISKERA sitt liv eller

inte, det avgör bara den vars

liv det i så fall gäller.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-16 01:54



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
"När något hotar livet är det den hotades rätt att avgöra nästa steg"

Ett relevant påstående när två människr står öga mot öga, men den situationen blir alltmer ovanlig i modern krigföring. Vilket val har jag när jag inte ens ser hotet och den som hotar inte ser mig?
2014-11-17

    Sven-Erik Sköld
Göran G, var i Bibeln har Du inte stöd för det? Mvh/S-E
2014-11-16

  Staffan Nilsson
Att skydda landet?
Nog är det egendomligt: hur aggressivt ett land än handlar så är det alltid i självförsvar. Eller så hjälper man andra att försvara sig.
Ingen drar ut i krig för att lemlästa, mörda, våldta och plundra.
2014-11-16

  Göran Gustafsson VIP
Sven-Erik. Var i Bibeln har du stöd för dessa tankar?
2014-11-16

  Oscar E Quinn
Vi lever i 2014 ;) Och inte i en sagovärld med tomtar och troll. Det du skriver är inte trovärdigt idag. Människan är för smart för att manipuleras som dem gjorde en gång i tiden..
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld