Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VÄRDEFULLASTE JAG HAR PÅ JORDEN

frånsett JESUS, min själs Frälsare

och min kropp och min

själs herde och

vårdare,


är min fru.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-16 05:15



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Usch vilket förakt du har mot människor Larz

suck

men jag älskar ju dej innerst inne
annars skulle jag ju aldrig ödsla en endaste bokstav här

kram

Och Sven

Gud skapade oss att älska varandra
inte hono...henne


2014-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Gud kommer alltid först.
Han är Skaparen och Herren.
Det är inga kommunistdiktatorer som bestämmer i våra familjer och äktenskap och heller inga äckliga feminister.
2014-11-16

  Oscar E Quinn
Din fru ska vara först. Hon lever, hon existerar, hon har känslor..
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld