Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 25:6 "Och HERREN Sebaot skall på detta berg göra ett gästabud för alla folk, ett gästabud med feta rätter, ett gästabud med starkt vin, väl klarat".


GOLGATA GÄSTABUD!

Där står bordet dukat för jordens alla folk,

med ALLT vad Människan behöver

till sin kropp, själ och ande!


JESUS tog notan

på korset.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-16 05:22



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Kom att tänka på Joe Hill.

Du får mat, o kamrat
uti himmelens härliga stat!
Svält förnöjd! O vad fröjd!
Du får kalvstek i himmelens höjd.


2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld