Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min längtan går på tomgång

ibland är livet segt
man väntar på nästa ögonblick
med en önskan om att något ska hända.
men när verkligheten blir stillastående
anpassar man sig till slut
och drömmarna blir lika livlösa
som mitt andelösa veckoslut




Fri vers av omskakad
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-16 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omskakad