Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse

Jag känner mig högre än alla andra.
Som en synlig åskådare på första parkett.
Och jag bär vårjacka på hösten, för det är lite poetiskt på något vis.




Fri vers (Fri form) av Amatörordkompositör
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amatörordkompositör