Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samspel...

En kvinna och en man

anpassade sig själva

till varann så mycket

att de till slut försvann




Fri vers av mickech
Läst 231 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-17 06:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tankvärt, bra skrivet!
2014-11-23

  Respons VIP
Vilket öde och vilken bra dikt!
2014-11-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
De blev "ett"! Bra
2014-11-17

  Rise Little One
Kloka tankar om ett sådant förhållande...
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech