Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturer av vi

Alla vägar som vi åkt runt
Alla årstider som konturer ändrat färg

Allt som vi hyllat på sidogrenar av lust
Du har lånat mina toner för att gräva tunnlar

Alla dofter av kärlek
Känslor av hetta 

skratt med galenskap i allt vi

Våra läppars passande självklarhet
vårt intima rörelser i andkippning

Jag ville komma närmare

Hud mot hud var inte nog

....jag ville in.

In i dina andetag

Krypa in bakom dina revben

Flyta i dina vener

Bo i ditt bröst

Dyka i pulserande hjärtan

Låta dig fylla mig

Visste du inte..

Att kärleken flödade

över

in

under

allt.

annat 

Därför.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-16 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP