Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD SÄNDER INGA PRATKVARNAR!

Han avskiljer dem för Sin tjänst:

för Sin räkning, de som Han

vill säga något genom,

om Sitt Eget rike:


Han sänder

sådana.

--------------------

Hes. 3:24-27 "Men Guds andes kraft
kom in i mig och reste mig upp på mina
fötter och han talade till mig och sade:
Gå och stäng dig inne i ditt hus, och se
du människobarn, bojor skall läggas på
dig, och du skall bli bunden med sådana,
så att du inte kan gå ut bland de andra.

Och jag skall låta din tunga fastna vid
din gom, så att du blir stum och inte kan
bestraffa dem, då det nu är en gensträvigt
släkte.

Men när jag talar med dig, skall jag öppna
din mun, så att du kan säga till dem: "Så
säger HERREN". Den som då VILL höra
han hör och den som inte VILL höra, han
hör inte, då det nu är ett gensträvigt släkte"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-17 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld