Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur individuell man är


Jag & sedan jag

Jag & sedan jag

"Jag ser min yta, jag känner min själ"

Man börjar livet som ett oskriven bok "min livshistorias bok". Men hur länge är den egentligen oskriven. Jag hade enbart tolv månader på mig att utveckla mitt mig. Men egentligen utveckla jag de jag hade att jobba med till mig, jag försökte ta de bästa egenskaper, karaktärs innehåll, visuellt bäst passande utseende för mig, för att skapa mig. Men vad skapar jag mig av, en del av mormor, farfar, mormors mor, far, mor och de jag skapa om mig själv de 3 månader med far innan de 9 månaderna med mor. Sen kommer pålagd skrift om mig och mitt liv, så kallad början, dag ett. Denna pålagda skrift kan jag inte påverka, vart jag kommer bo, om jag har ett husdjur, syskon, ensam stående förälder till mig. Detta kommer sedan både begränsa och utveckla mig extremt med de grund jag handplockat själv i 12 månader.

"Jag ser min yta, jag känner min själ"

D.spangenbeg




Fri vers (Fri form) av Spangenberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2014-11-17 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spangenberg

Senast publicerade
Jag & sedan jag
Löparen
* Se alla