Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv".


UTAN JESUS ÄR MÄNNISKAN FÖRLORAD!

därför att JESUS - tron på Honom -

är den Rättfärdighet som hör

hemma i himmelen!


Den är Guds rättfärdighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-18 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld