Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Och de gick ut och förkunnande Ordet överallt.."


OM GUDSTRO VARIT SITTA I SIN HYDDA OCH BETRAKTA SIN NAVEL

hade JESUS aldrig

kommit!


och Guds frälsning inte

nått fram till någon

enda en av

oss.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-19 14:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kommunismen innebär alltid förtryck av åsiktsfriheten.
2014-11-23

  Oscar E Quinn
Eat shit! ;)
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld