Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

De sömnlösa timmarna bakom dina ögonlock
Drömmarna kvar i ditt hår
Håller om dig ömt

Du måste gå
Jag likaså

Känner mig ofullständig
Avskalad
Halv

Din röst
Över ett avstånd
Mil emellan

Saknar
Längtar
Älskar

Stark förvissning
Allt bli bra
Du finns bortom en arbetsdag




Fri vers (Fri form) av solanu
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-20 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solanu
solanu