Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGE OCH IS-KRIGARE

Vi förfasar oss - med alla rätt - över de grymheter

och förakt för människoliv, som IS-krigare

demonstrerar inför hela världen,

inför TV-kameror


men vi glömmer gärna bort, att det är så vi själva

beter oss mot våra egna barn, de i moderlivet

avrättade, skillnaden är att de sker

i skymundan, i det fördolda.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-20 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld