Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur drömmen ner i jorden ut i rymden



Det är i drömmarna alla vill ha mig
för att få mig står de på kö

Men det är också i drömmen
de berättar


att jag ska komma att dö



Det är ur jorden vi utvinner styrka
en begravning skänker kroppen frid

Men det är också i jorden
vi förmultnar


glöms bort efter en tid



Det är i rymden känslorna sorteras
för att känna ska jag bli till stoft

Men det är också
bortom tyngdlagar


som mina tankar flyger fritt




Bunden vers (Rim) av barfotadansen
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-20 11:48



Bookmark and Share


  louisegirl
Fantastiskt vackert..
2014-11-23

    psyklist
Fan vad vacker. Och mångbottnad. Jättejättefina kontraster i varje stycke.
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

barfotadansen
barfotadansen