Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannes Döparen: "Se Guds lamm som bort tar världens synd".


ATT FÖRSVARA SITT LIV ÄR INTE ATT DRÄPA

det - att försvara livet - har Gud

lagt ned i Sina skapade

varelser,


även i Människan:


fåren är de enda - så långt jag vet -

som INTE gör det: därför

kom JESUS


som Guds Lamm som "bär bort världens synd"

enligt Guds tjänare Johannes

Döparen,


så INGEN har kvar synden

som tror på "Guds

lamm":


Den syndfria, som dog

i vårt, i syndares

ställe.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-21 11:08



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Men innan, om det inte är för sent? Vad gör Du så? S-E
2014-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är väl för sent om de redan skurit halsen av dem.
2014-11-23

    Sven-Erik Sköld
Larz, om t.ex. IS skär halsen av de Dina, skulle Du försöka försvara de Dina då? Med Br hälsningar/S-E
2014-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Det är dubbelmoral att säga sig vara motståndare till abort men förespråkare för militärapparaten - ELLER att vara pacifist och för abort.
2014-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Allt utsläckande av mänskligt liv är mord.
2014-11-23

    Sven-Erik Sköld
Här är det inte frågan om kinden, utan om LIVET! Mvh/S-E
2014-11-21

  Staffan Nilsson
Ditt problem är ju att tillåta mördande eller hålla fast vid att vända andra kinden till.
Det kräver en mycket kreativ läsning av bibeln!
2014-11-21

    Sven-Erik Sköld
Staffan Nilsson, hoppas att Du ALDRIG behöver svensk trupp för att skydda Dig och de Dina! Mvh/S-E
2014-11-21

  Staffan Nilsson
Att skydda landet?
Nog är det egendomligt: hur aggressivt ett land än handlar så är det alltid i självförsvar. Eller så hjälper man andra att försvara sig.
Ingen drar ut i krig för att lemlästa, mörda, våldta och plundra.
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld