Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Om jag än går bort är det för att bereda rum åt er, för att jag vill att där jag är skall också ni vara".


TÄNK ATT DET FINNS EN MUGG MED DITT NAMN I HIMLEN!

en plats som JESUS berett


åt Dig och åt alla

de Dina!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-23 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en vit sten med mitt verkliga namn - ett namn som bara Gud känner.
2014-11-23

  Peter Olausson VIP
Rum absolut: men mugg föreslår jag att du byter mot något annat, mer i stil med ursprungsorden.
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld