Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommargarn

Jag drömde mig vägen till dig
Vi skulle fånga varandra i spindeltrådar
Du skulle älska
Jag skulle åtrå
Vi skulle andas i takt med varandras hjärtslag
Jag skulle vara stark
Du skulle vara envis
Vi skulle spinna drömmar av sommargarn
Jag hade inte räknat med Vintern




Fri vers (Fri form) av radioaktivitet
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-24 00:08



Bookmark and Share


  tildam
Åh så fint och hjärtskärande
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

radioaktivitet
radioaktivitet