Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNAN TUSENÅRSRIKETS FRED

då Satan blir bunden

i tusen år


behövs polismakt för att skydda ditt hus,

din familj och dina ägodelar


och militärmakt för att

skydda ditt land:


och de är inte obeväpnade: "de bär

inte svärdet utan mening"


Vore de utan beväpning saknande du skydd

för din familj och för ditt land.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-24 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld