Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha tro på livet i livet

På plats.
Varat.
Göra
dagar
farbara.

Även
när kärlek
kan vara
svårt.
Ändå läka
smärtornas
sår.

Mer
ställen.
Fler världar
att vistas
i.

Utveckla
sig.
Att nå.
Att
förverkliga
olika
mål.

I dagen
gör
timmarna
år.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP