Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att få älska någon så pass passionerat som jag har gjort blir det både ett fint minne men också en tung sten då personen inte finns i ens närhet längre.


Jag älskar dig för den du är

Jag älskar dina fräknar som endast syns på sommaren
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när du slår mig i revbenen när jag snarkar
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när jag ser dig skratta åt min dålig humor
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när du sjunger falskt till din favorit sång
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när din närvaro gör mig helt tafatt
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när jag står i bakgrunden och får se dig lycklig
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när jag ljuger för mig själv om att jag saknar dig
För jag älskar dig för den du är
Jag älskar när du besöker mig fastän det är bara när jag drömmer
För jag älskar dig för den du är

Jag älskar dem minnen jag har ut av dig
För jag älskar dig för den du är




Bunden vers (Blankvers) av LongRolle
Läst 672 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-25 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LongRolle