Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstår uppriktigt sagt inte varför det finns något så fånigt som mors eller fars dag. Själv har jag anledning att tänka på dem ständigt. jag lever ju!


Dagens stuvning 2014 06 17




En värld utan kvinnor?
I sanning en otänkbar upplevelse.
Och så trist sedan!

Tack skall du ha, mamma.
Efter alla dessa år och kramar,
tankar på just mig, som ständigt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-25 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP