Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu råder ro

 

 

Nu råder ro 

där trötta barn bo

ty natt och måne är här

 

Sov mina små

och dröm som få

tills morgonljus åter är

 

 

 

 




Bunden vers av Sanna Forsman
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-28 02:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin..
2014-12-09

  Connie
Ljuvliga och trygga ord!
2014-12-04

  Alysse VIP
Så vackert och fint
2014-12-04

  sommarmoln
Förhoppningsfull trygghet!
2014-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
En mjuk och fin liten text...
2014-11-30

  M M Mannheim VIP
Fint rim där allt är rimligt!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Forsman
Sanna Forsman