Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa"


KYRKORNAS JESUS OCH BIBELNS JESUS KRISTUS

har inte stora likheter; kyrkornas TIGER

exempelvis


när skaror av människor - Guds avbilder - söner

och döttrar till Honom och syskon till JESUS !

dödas i moderlivet; där Gud lagt dem


i skydd: ett skydd som lagstiftarna

gjort till en dödsfälla!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger
Publicerad 2014-11-26 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den organiserade, styrdokumentfixerade religionen, här kristendomen, bevisar sig som ett männens maktmedel över kvinnor, även över deras kroppar. Bra att du för fram religionens skamliga översitteri så att alla får se vad den står för.
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld