Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelpaj är gott med vaniljsås

Mina äppelkinder var mogna och saftiga

Mina ögon brann
Och leendet sken

Sedan kom skymningsljuset
Och jag blev grå

Fallen till marken
Förlorad
Hängt kvar förlänge

Det varma ljuset var borta

Men jag ber.
Ge mig tid
Så blir jag gyllenbrun

Döm mig inte för fort
För innanför skalet blir jag bara sötare med tiden.




Övriga genrer av Suddad
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-26 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad