Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid

Hjärnan springer iväg till bilder som saknar linjer
Fyller i med för vattniga vattenfärger
Som bildar något utan struktur och avgränsningar

Jag försöker kontrollera
Trots jag inte kan kontrollera min kontroll




Övriga genrer av Suddad
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-10 12:38



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Tanken blir fysisk i valet av ord, jag gillar "springer iväg till " som saknar linjer men inte är konturlöst.
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad