Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrar runt bland allt gammalt

Mina fötter springer och slår hårt i sanden
Det svider och är torrt i ögonen av allt damm
Längtar efter tårar som kan skölja rent
Men det är bara öken
Så långt ögat kan nå
Vilket inte är längre än fram till nästippen




Övriga genrer av Suddad
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad