Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Och Han var full av nåd och sanning". JESUS: "Jag har kommit för att ge världen liv".


KYRKORNA FÅR INTE BLI SOM SLAKTTRANSPORTER

inför vilka kreaturen stegrar sig: fyllda av

beteendemönster, lagiskhet och

formalism!


i ställer för att vara fyllda av levande

Nåd och Sanning: av JESUS Själv!


Han är den ende som Gud sänt

till hela Mänskligheten,


och som bara Guds Ande

kan levandegöra!


till det Levande bröd

Han är:


för att ge Världen

liv!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-27 05:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är det nog redan för sent då det gäller vissa kyrkor.
Många vill ha ett sken av gudsfruktan men man vill inte veta av dess kraft.
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld