Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En himmelsk önskan

 

En himmel, en himmel över mig

är allt jag behöver, jag ser dig

Du skadar inte mig

det är andra som förstör mig

 

Men kan du, titta ner på mig nu

innan klockan slagit sju

Jag älskar, jag älskar ditt namn

ge mig din utsträckta hand

 

Låt mig få flyga dit upp

bli medlem i din lilla trupp

Det vore ett underbart stopp

att få ge livet en riktig propp

 

Jag ber dig låt oss lätta nu

innan visaren visar sju

Så slipper jag göra något dumt

behandla nån väldigt skumt

 

För mig är ärlighet aldrig dumt

för mig är falskhet och mord grymt

Oavsett om det sker psykiskt indirekt

eller mördande fysiskt direkt




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-27 06:41



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du skriver på alla språk Så fin och ärlig, som alltid, nu är kl. 7 alla rättvise poeter upp till kamp!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP