Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud bor i helighet i höjden, men också hos den som har ett ödmjukt och förkrossat hjärta".


ALLA MÄNNISKOR ÄR SKAPADE TILL GUDSGEMENSKAP!

Gud bor i de ödmjukas hjärtan

på jorden och i helighet

hemma i höjden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-27 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld