Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är det levande brödet som kommit ned ovanifrån, för att ge världen liv".


HIMMELRIKET DOFT, SOM ÄR KRISTUSDOFT

den sprids på jorden

genom ödmjuka

hjärtan:


hela bygder kan fyllas

av den doften, som

av nygräddat

bröd.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-27 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld