Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE NYFÖDDAS VÄLDOFT

varifrån kommer den? Själv tror jag

den kommer från Gud,


från Hans gudomliga

alltigenom rena väsen.


Alla har vi haft den en tid, och så skall nog

de på Jesu troendes hjärtan dofta:


av överjordisk renhet

en doft!


som en väldoftande,

dyrbar salva.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger
Publicerad 2014-11-27 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld