Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det din flickvän aldrig fick veta


Din flickvän fick aldrig veta vad som hände
Kvällen efter ni blivit tillsammans
Hon fick varken se våra nakna kroppar, din ångest eller mina tårar
Och hon fick aldrig höra hur du bad mig
Om att inget berätta för henne

Din flickvän fick aldrig veta hur du kände
Eller hur du desperat försökte kontakta mig
Att du så ofta bad om min hjälp
Hon förstod inte varför du grät
När jag sa "hör inte av dig igen"

Din flickvän fick aldrig veta
Vad som hände när du träffade mig igen
Hur det var omöjligt att förhindra
Hon fick aldrig höra vackra ord från dig
Aldrig se lycka i dina ögon

Och varför du gjorde slut med henne
Det var något din flickvän aldrig fick veta






Fri vers av Linnéa Sinéad
Läst 764 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-27 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här grep tag i sin rytmiska skildring av förbjuden passion
2015-01-07

  Connie
Wow, gillar verkligen denna! Fantastiskt bra beskrivet! Igenkänningsfaktorn är hög!
2014-12-02

    Februaribarn
Så fint skrivet
2014-11-28

    Tommy M
En fin berättarton. Bra fångat hur saker kan vara lite svårare än i de allra enklaste gullegulldikterna!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad