Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR JAG KOMMER TILL HEMSTATIONEN

spanar jag bara

efter Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-01 01:48



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Tack! S-E
2014-12-01

    Lars Gullberg




Fint Sven
oerhört vackert

Titeln säger så mycket hur den framkallar både bilder och känslor

Poetiskt

/Lars

Ps: Jag vet att jag sjunkit lågt i min attityd till dej

Att jag varit delaktig i rena personangrepp mot dej

Jag måste säga att jag är oerhört fascinerad
över din övertygelse och tro

Sen delar jag inte alla dina åsikter

Men du har min respekt i fortsättningen

Ville bara säga det

MVH Lars Gullberg/Flygplatsen
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld