Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKEN AV GUD

SOM GAMMAL ERFAREN KRISTENHET

i vårt land vet vi,

inte minst bland ledarna,

hur ett kristet,

ödmjukt hjärta

beter sig,


därför omger vi oss

och våra hjärtan med

ett gudaktighetens

sken,


men skickar Gud någon

okänd att skrapa lite

för för hårt på

ytförnissan,


då kommer

rovdjurständerna

fram:


men Gud vill inte ha

ett sken, Han vill

ha Guldhjärtan

allt igenom!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-01 11:50



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Du skriver ju här.. så här träffar jag bl.a. Dig/Mvh/S-E
2014-12-01

  Oscar E Quinn
Varför skriver du om Gud och Jesus i denna poesi sajt! Varför skriver du inte i Gud and Jesus for nuts..
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld