Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGGARPÅSEN OCH GUDS OMÄTLIGA RIKEDOMAR!

Den Människan som låter sig förenas

med Gud, genom Förbundsblodet

på Jesu kors:


är den förgängliga Människan

som inte har makt över

sitt liv,


men slår samman sin tiggarpåse

med Guds omätliga

rikedomar!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-01 20:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag VÄGRAR att ge NÅGOT till tiggarna. Jag har aldrig gjort det och kommer heller aldrig att göra det.
Tiggeri bör förbjudas.
2014-12-06

    Sven-Erik Sköld
Det t.ex, tramp! Mvh/S-E
2014-12-01

    tramp
Bra idé det är bara att droppa mynt och sedlar i alla de pappmuggar som sträcks ut mot oss
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld