Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv"


MÄNNISKAN ÄR OFTA FÖRVÅNADSVÄRT STOR I TRUTEN

med tanke på att hon antingen

blir en jordhög eller så

en av aska,


medan hennes själ är evig


och den har JESUS

gett Sitt liv för

att rädda.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 100 gånger
Publicerad 2014-12-02 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld