Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskskogs Blommor

Spår av en båt ett lår segel i vind

Brandgator längs vågor

- Du tycker det doftar gott när det brinner,
som den soldyrkare ni är. 

Slickar likt mjauu...bränt sår

Dansande björkar i moln sinnets rus

Älskskogs ned tryckta blommor i gräs

kostnad av lyckligt omval. Vinst..livet.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-18 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP