Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförakt



Det hårda golvet mot min rygg
Det obekväma
Blir massage


Ett sönderstirrat tak
Som börjat stirra tillbaka
Har lessnat på min blick


Ett andetag
För eller senare tar jag väl mig upp härifrån?


Ett brus i öronen
En sur eftersmak på tungan
Jag klarar det inte


En ohygglig stank fyller rummet
När väggarna börjat andas mitt självförakt




Fri vers av Linnéa Sinéad
Läst 410 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-04 21:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o gripande du vackra, du är värd så mycket mer, än att må så här, du är värd allt
2015-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som sjunker in och ligger kvar en stund!
Berör på djupet.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Sinéad
Linnéa Sinéad