Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tankar kan bo

Så länge har jag
Väntat
Undrar
Längtat

Täppt till de där hålen
Med bomull
Med lust
Och med tröstande röster

Som skriker mitt namn
Ut i intet

Men aldrig har jag stannat
Landat
Och levt
I den tid som är vår,
Som är
Nu

Kanske kommer våren
Med näringsrik jord
En mylla där
Rötter kan gro
Där tankar kan bo




Fri vers av Erica Villborg
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-06 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erica Villborg
Erica Villborg