Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så inbjudande och inget är svårt i fantasin


Vinterbadare


Jag vinterbadar

i början av december

en friskus är jag

fast inte ens i tanken

badar jag särskilt länge




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-12-06 13:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Uppfriskande och friskt även om det endast sker i tanken.
2014-12-15

  Ingrid Trolle
Blotta tanken ger
mig hjärtsnörp, men
din dikt är väldigt fin.
Den applåderar jag också
2014-12-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-12-09

    ej medlem längre
Inte ens i fantasin badar jag kallt... men läser din dikt gör jag gärna.
2014-12-08

    Dan Myrbeck
Inte i tanken,
men i tankan.
2014-12-08

  Lars Hedlin
Härligt gillas :)
2014-12-08

  Anya VIP
Tur att jag läste under bilden...känns som att det är en fantasi... *burr* Fryser bara jag tänker på det.
2014-12-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det skulle jag nog inte heller göra...
härligt, kylig text...:-)
2014-12-07

  Monika A Mirsch VIP
Undervart uppfriskande tanka - dopp! Jag badar nog inte ens i bastun, såsom Stefan, trots våra finska bastun .... Men simmar med glädje omkring i Evas dikter!
2014-12-07

  Chawa VIP
Åh så bra! Lite väl kylslaget för egen del - så i tanken blev det inte ens ett bad :)
2014-12-07

  anits VIP
Vinterbadare låter kallt, jag föredrar
att bada inomhus där det är varmt.
2014-12-06

  Bo Himmelsbåge
Låter friskt och stärkande... men jag föredrar nog motion i olika former!
2014-12-06

  Bibbi VIP
Kan tro det.
2014-12-06

  ULJO
Hu så kallt
2014-12-06

  Stefan Höglund
Jag badar också på vintern men efter en timma i bastun, badar heler inte länge.
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP