Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan att fånga vinden

Växande
mer
och mer
inom.

Varat.
Välja.
Vara.

Leva
ut ur
det inre.

Här en tro
och
där en tro.
Spårsökning.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-06 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP