Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDRIK REINFELDT BOR INTE I PORJUS

Fredrik Rainfeldt: "Jag flyger ofta över den svenska

landsbygden. Det finns oändliga fält och skogar.

Den som hävdar att landet är fullt måste

visa var det är fullt, säger han".


I Porjus klagar

en del..


men där varken flyger Fredrik

eller bor, och då finns

det inte, eller?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 215 gånger
Publicerad 2014-12-07 18:27



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Kolla på Google, sök där på Porjus och flyktingar. Mvh/S-E
2014-12-07

    Lars Gullberg




Finns säkert plats för flyktingar
även där

Hela det här landet måste nu hjälpa till att ta emot dessa människor ur krigets fasor

MVH Lars
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld