Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM VI VISSTE, SOM JESU EFTERFÖLJARE

hurudan den Härlighetskropp är som

också vi får efter uppståndelsen

från de döda, samma som

Jesu kropp,


då skulle vi längta

ohälsosamt

mycket.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 17:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är något skumt med kristna som inte längtar efter uppbrottet.
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld