Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredxcvb ghrivit välurmgohl ouolyourhrrt


Gtrefhit




Om vi kanske är släkt med varandra? Det är vi. Vi tillhör båda två människosläktet. En fotograf berättade i en gammal fototidning om hur att ha ett extra filter med infettad kant för betraktaren diffus upplevelse av fotot. Jag provade att göra likadant med ett par läsglasögon, men det slog inte alls lika väl ut för mig.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-02 20:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där ser en hur litet det går att lura en vid livets gåtor van poet. Tänkte det var en för svår kod att knäcka, men vet en blott hur att handskas med nötter så...
2015-03-02

  Gunwale VIP
Ja, suck, alltid ska man hålla på och fundera över hur man kan tyda allt vad alla säger!
Förresten, betyder din rubrik The grift och avses därmed "skoj, bedrägeri"?
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP