Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mister bean

it's mad,
how so little can make all your cells in your body dance like purple pills.
but if you dig deeper,
you'll understand that it's so much bigger than that.
much more,
a being, a living, a death and a joy

coffee.




Fri vers (Fri form) av Clemens
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-09 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clemens