Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje 20'e minut våldtas en kvinna i indien, i SirLanka tar det 13år att utreda en våldtäckt och få den dömd. i sverige våldtas och kränks 100 kvinnor om dagen. vad är då inte mer lägligt, än en förändring?


våldtäktsmannen

respekt och samtycket
det vi kräver är inte så mycket

det handlar om ett samspel mellan två personer
vi alla kommer finna någon, vänta på den rätta, vi e fan flera hundramiljoner

att bara ta någon på måfå och fucka upp dennes liv
sprida din sats, bakterier och saliv

e ett själviskt och psykopatiskt beteende, du e inte normal
ta tag i hennes hår, slå henne livlös vara allmänt brutal

se dig själv i spegeln vem vill dig va
när du inte ens kan respektera en person, vem vill då dig ha

du är den äckliga, som skär sår i en annans kropp
det är dags för förändring, vi måste sätta stopp

vända på skulden och få dig bakom galler
se till att det är den rätt som ner på marken faller

för det är aldrig hennes fel oavsett vad
vad hon ville först och sa, alla kan ändra sig och ett sluta var vad hon bad

rädslan kan göra en stum och svag
jag hoppas du förstår det en dag

när motståndet slutar och tårarna rinner
betyder inte det att hon accepterade akten, utan att du från hennes kropp försvinner

skalet på hennes själ är inte hennes fel
men det du gjorde mot henne kommer aldrig någonsin få henne hel

hon är för livet straffad
du är våldtäktsman och du bör förintas och glömmas
och kvinnan ska uppmärksammas och berömmas




Bunden vers (Rim) av Clemens
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-18 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clemens